Us presentem els productes bàsics per a prendre el sol amb seguretat

Bcaroteno

1- El Betacarotè de Dietéticos Intersa és un potent antioxidant que ens permet preparar i protegir la pell de les radiacions solars. És protector de les mucoses, repara la pell i els cabells secs i danyats i ens ajuda a lluir un broncejat uniforme i lluminós.
Amb Betacarotè, vitamina C i vitamina E.

 

 

 

2- Els protectors solars de la marca Jasön ens ajuden a protegir la pell de les cremades solars i a combatre l’envelliment Jasonprematur causat pels radicals lliures originats pels rajos ultraviolats del sol.
Amb filtres minerals i lliures de parabens, SLS, vaselines, colorants i ftalats.

 

 

 

 

Aloe sun3- I per després del sol que millor que l’Aloe Vera, especialment indicat per a la regeneració de la pell, refrescant i calmant de les irritacions i cremades solars. També és molt convenient per després de la depil·lació i l’afaitat.
En gel, d’Esential’ arôms, i en esprai, de Jasön.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *