Què és?

Més Salut t'ofereix els millors productes, en un espai de compra agradable i amb una atenció personalitzada.

Més Salut t’ofereix els millors productes, en un espai de compra agradable i amb una atenció personalitzada.

Més Salut és un centre de teràpies integratives i botiga d’aliments ecològics, complements nutricionals, productes fitoterapèutics i cosmètica natural.

Al nostre centre podràs gaudir d’un ampli ventall de teràpies holístiques que inclouen naturopatia, osteopatia, quiromassatge terapèutic, assessorament en dietètica i nutrició, control de pes, auriculoteràpia, flors de Bach, iridologia, nutrició esportiva, nutrició ortomolecular i drenatge limfàtic entre d’altres.

També disposem de la millor cosmètica natural: olis vegetals, aigües florals, locions, cremes, serums, tònics, desodorants, protectors solars, dentífrics; tot de la millor qualitat.

A més trobaràs tot el que necessites per fer una alimentació sana i natural. Hamburgueses vegetals, tofu, seitàn, liquats vegetals, cereals integrals, llavors, infusions i plantes medicinals, vitamines, minerals, oligoelements i molt més.

El centre està ubicat al carrer Padró número 40 de Ripollet.

El nostre telèfon és el 930 085 933.

També pots contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic a l’adreça contacte@mesalut.com o enviant-nos un missatge a la nostra pàgina de Facebook www.facebook.com/mesalut.ripollet on també podràs veure totes les nostres novetats.

Esperem la vostra visita

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *